PODELI

Tačan odgovor na pitanje iz naslova je – na proslavu Dana studenata u Novom Sadu!

Studentska unija Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i Studentski kulturni centar obeležavaju 04. april Dan studenata.

Obeležavanje Dana studenata Univerziteta u Novom Sadu pod nazivom “Omladinci, kud’ ste pošli”, održaće se 04. aprila sa početkom u 11.30 časova u kampusu Univerziteta (Trg Dositeja Obradovića).Za glavni deo programa biće zadužena ekipa radio emisije “Uzbudilnik sa Mlađom i Daškom” uz podršku Dejana Ćirjakovića ( poznatijeg kao Boškić iz serijala “Državni posao”), koji će svoju emisiju voditi iz samog kampusa.

Studenti će imati priliku i da kroz razne akcije odgovaraju na temu “Ja sam student i ja mogu, zahtevam, moram ili zaslužujem”, i dobiju ulaznice za predstojeće koncerte u “Fabrici”.

Završnica programa rezervisana je za svirku u “Fabrici” sa početkom od 20 časova, gde će nastupati KILLO KILLO banda, Against the Odds i Fusion. Ulaz je slobodan.

Manifestaciju “Omladinci, kud ste pošli” organizuju Studentska unija Filozofskog fakulteta Novi Sad (SUFFNS) u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom Novi Sad (SKCNS).

Dan studenata, 04. april, obeležava se u znak sećanja na velike studentske demonstracije protiv jačanja fašizma, koje su održane 1936. godine.