PODELI

Od 4. do 6. juna u Beču će biti održan prvi ROCK IN VIENNA festival čiji su hedlajneri velika svetska imena, a nedavno smo objavili i raspored nastupa istih.

Festival će biti održan na ostrvu koje se nalazi na Dunavu i čija je strateška pozicija vrlo dobra-brzo se stiže svim prevoznim sredstvima, a za one koji vole boravak u prirodi biće organizovan i kamp.

U saradnji sa promoterskom kućom festivala, portal Remix Press ima tu čast da jednog svog čitaoca ili jednu svoju čitateljku nagradi besplatnom festivalskom ulaznicom!

Svi koji ste zainteresovani da učestvujete u našoj nagradnoj igri potrebno je da na mail adresu remixpress.nagradnaigra@gmail.com pošaljete odgovor ko su hedlajneri prvog ROCK IN VIENNA festivala i koja je vaša motivacija za odlazak na ovaj festival odnosno koja su vaša očekivanja, kako ćete iskoristiti tri dana u Beču i slično. Potrudićemo se da prepoznamo i nagradimo osobu koja bude najkreativnija u svojim planovima.

Molimo vas da se potpišete šifrom i da navedete iz kog ste mesta jer pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imaju samo osobe sa prebivalištem u Srbiji.

Nagradna igra traje do 11. februara do ponoći, a ko je srećni dobitnik ili dobitnica objavićemo najkasnije 15. februara nakon što pregledamo sve pristigle mejlove i donesemo odluku. Dobitnik ili dobitnica biće kontaktirani putem mail adrese radi dobijanja potrebnih informacija.

Ovo nije jedina nagradna igra koju ćemo imati vezano za festival ROCK IN VIENNA, ali je jedina u kojoj poklanjamo ulaznicu.