Šesnaestu godinu za redom u Osijek, na levu obalu Drave, Pannonian Challenge festival ekstremnog sporta, muzike i adrenalina, od 19. do 23. septembra 2015., dovodi najbolje svetske BMX, skate, inline sportiste i vrhunske muzičke izvođače iz regije i Evrope. Potvrđeni su novi izvođači predvođeni punk bendom Hladno pivo koje trenutno dominira top listama s novim singlom „Vjeruj u mene“. Na glavnoj bini obožavatelji će moći iz prvih redova saznati kako zvuči novi album „Dani zatvorenih vrata“ uz vrhunsku produkciju koja prati ekipu iz Gajnica.

Ranije najavljenim imenima poput Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz pridružuju se i Big Strip Gorilla, Justin Johnsons, Soom T & Jstar, Dog House, MORT i Vlasta Popić. Ukupno preko 50 izvođača će nastupiti na tri bine. Ove godine po prvi puta na tri pozornice Pannonian Challenge ugostit će preko 50 izvođača. Uz muzički program moći posetioce očekuje uživanje u nezaboravnim trenucima adrenalinskog skakanja slobodnim stilom s velikih visina i mnogih drugih sadržaja koji će se otkriti u nedeljama koje slede.

Trenutno su u prodaji posebne Komančeros festivalske ulaznice po ceni od 199 kuna s kojom se ostvaruje poseban popust i niz pogodnosti.

Ulaznice za Komančerose su limitirane i od trenutka kada se rasprodaju kreće prodaja Early bird festivalskih ulaznica po ceni od 239 kn koje uključuju ulaz na sve sportske i muzičke sadržaje.

Uz njih će biti dostupne Festivalske Sport ulaznice po ceni od 60 kuna koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj te Festival Music ulaznice po ceni od 209 kuna koja omogućuje ulaz na sve tri bine za vreme trajanja festivala.

Dnevne ulaznice ukoliko festivalske ne budu rasprodane, biće dostupne na blagajni festivala.

Ulaznice možete nabaviti putem: Entrio sastava, Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 08 do 16 sati.