PODELI

Povodom obilježavanja godišnjice smrti nikad prežaljenog Dimebag Darella i trećeg rođendana zagrebačkog Vintage Industrial Bara, na Good Vibrationsu u srijedu, 9.12. publiku očekuje pravi metal spektakl.

Nastupit će  Pantera tribute bend  Strength,  Svoystvo i Ashes of Eternity.  Početak programa je u 20.30h, a upad je 25 kuna.

STRENGTH je zagrebački Pantera tribute bend koji nakon punih 9 mjeseci i zadnjeg nastupa u Vintage Industrial Baru ponovo nastupa u Zagrebu. Bend čine četvorica mladića, ujedno i članovi zapaženih autorskih metal bendova, koji Panteru slušaju od osnovnoškolskih dana, te su iz ljubavi prema ostvarenjima ove heavy metal institucije napravili tribute, a svojom set listom koja je sastavljena od najvećih hitova svima omiljenog teksaškog benda sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Naoštrite mamuze, otvorite viski i pripremite se za teksaški masakr teškim riffovima.

SVOYSTVO je mladi zagrebački prog metal bend osnovan 2013. godine. S  nastupima su započeli 2014, a ovo će im biti drugi nastup u Vintage-u, gdje su već početkom godine promovirali na Good Vibrationsu EP „A Memory of a Human Being“. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Jurica Jakuš – bubnjevi, Roman Krajcarz – bass, Matija Galjer – gitara i Domagoj Štrok – gitara.

ASHES OF ETERNITY je osnovan prije 7 godina, a  2013. godine opet dobio konačni line-up, koji se sada sastoji od sljedećih članova: Filip Lončar kao vokal, Antonio Vlahov na basu, Robert Ban Bebek na bubnju (ex-Inside my Casket), Nikola Buljan kao gitarist (ex-Embrio) i Goran Forgač kao drugi gitarist i prateći vokal (ujedno i osnivač benda). AOE su 2015. snimili svoj prvi službeni demo album “Demo of Eternity” koji se sastoji od 3 pjesme. Budući da su svi članovi benda veliki ljubitelji žanra glazbe kojeg sviraju, odlučili su uložiti mnogo truda u ovoj formaciji i početi svirati uživo. To je ujedno i razdoblje kada je bend imao najveće umjetničko napredovanje i postigao najveću glazbenu inovativnost. Nastupili su već u nekoliko gradova, Karlovac, Split, Sinj i Zagreb te je plan za budućnost snimiti svoj prvi LP album početkom 2016.

Nakon bendova tu je provjereni metalac DJ Kneža koji žestokim taktovima privodi još jednu srijedu u Vintage-u kraju.