PODELI

Parov Stelar, osnivač elektro svinga, muzički producent i najuspešniji austrijski internacionalni umetnik, u okviru svetske turneje pod nazivom “Burning Spider Tour” nastupiće u Hali Sportova na Novom Beogradu, 8. aprila 2017. godine.

Kombinacija džeza, svinga i elektronike Parov Stelara nalazi se u brojnim filmovima, TV emisijama i reklamama. Već prvo izdanje, EP Kiss Kiss, i album “Rough Cuts“ 2004. godine, momentalno su mu obezbedili proboj na međunarodnu muzičku scenu.

Njegov jedinstveni zvuk, specifični pristup muzičkoj produkciji i neobična kombinacija muzičkih žanrova, vrlo brzo su ga učinili internacionalnom zvezdom.

Objavio je devet albuma i više od 20 EP-a. Numera Booty Swin bila je na drugoj poziciji iTunes top liste elektronske muzike.

Posle prvog albuma sa živog nastupa pod nazivom ”Live @ Pukkelpop“ koji je objavljen u martu 2016. godine i uspešnih nastupa na festivalima, Parov Stelar objavio je “Grandpa’s Groove“, prvi singl sa dolazećeg albuma na kome je sarađivao sa slavnim švedskim producentom AronChupa.

Krajnji rezultat donosi dosta energije koja direktno pokreće telo i pleni dušu. Nov album biće objavljen na proleće 2017. godine a njegov deo će premijerno biti izveden i na beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu.

Ulaznice po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara u prodaji su od danas na svim prodajnim mestima i sajtu Eventima, kao i na sajtu Sprtskog centra Novi Beograd.

Hala sportova ovim koncertom inače započinje novi muzički program u okviru koga će tokom godine organizovati brojne koncerte istaknutih domaćih i stranih izvođača.

Izvor: n1info.com

Foto:fb/parovstelar