PODELI

Drugi po redu muzički festival Hills Up biće održan od 23. do 25. jula na zlatiborskom Tić Polju. Organizatori, Omladinska udruženja „Serdar“ i „E-Zona“, obećavaju odličnu zabavu: dobru svirku, adrenalinske sadržaje, žurke. Pokrovitelj Festivala je opština Čajetina.

 

Partibrejkers, Ritam nereda, S.A.R.S , YU grupa, Osvajači, Artan Lili, Ničim izazvan, Prljavi insprektor Blaža i Kljunovi, Vrelo  samo su neke od grupa koje su potvrdile svoje učešće na drugom festivalu Hills Up na Zlatiboru.  U toku je i konkurs za neafirmisane izvođače, koji su raspisali organizatori u želji da podrže mlade muzičare, ali i da program festivala učine što zabavnijim i raznovrsnijim.

Organizatori su objavili i konkurs za najbolju amatersku fotografiju Zlatibora, video klip o Zlatiboru snimljen mobilnim telefonom u trajanju od jednog minuta i afirmativni blog o Zlatiboru na temu: “Zlatiborski hedonizam“, a prijave se mogu slati na adresu ezonazlatibor@gmail.com. Takođe se, na istu adresu, mogu prijavljivati mladi zainteresovani za volontiranje tokom trajanja festivala, kao i oni koji žele da se takmiče na turniru u basketu. Uz muzički program, biće stavljen akcenat i na adrenalinske sadržaje kao što su zip-lajn i planinska trka, na dnevne radionice i dr.

Ove godine će paket ulaznica biti jeftiniji nego prošle i iznosiće 1.000 dinara, dok će cena dnevne ulaznice biti 400 dinara. Trenutno je u toku prodaja promotivnih paketa putem interneta, a po njenom završetku karte će moći da se kupe na na prodajnim mestima širom Srbije.

Više informacija o festivalu pogledajte OVDE.