PODELI

U četvrtak, 29. oktobra održaće se još jedno izdanje manifestacije Lifegate Open Days. Koncert će početi oko 20 časova, a ove večeri nastupaju grupe Plavi ptičić, Ponoćni kauboj i Darijo Šehić sa bendom The Friends.

Lifegate Open Days je zamišljen kao događaj koji ima za cilj stvaranje platforme za dijalog i povezivanje različitih kultura i muzičkih pravaca. Takođe, želja organizatora je da događaj doprinese stvaranju pozitivne kulturne i duhovne klime u Novom Sadu, ali i šire. Organizatori se nadaju da će posetioci događaja imati priliku da kroz muziku i međusobne susrete dožive jedno novo i pozitivno iskustvo.

Darijo Šehić, jedan od najpoznatijih kantautora i izvođača savremene hrišćanske i gospel muzike na ovim prostorima, vodiće nas sa svojm The Friends – bandom, kroz mix svojih autorskih pesama, klasika poput Wonderful World, Happy Day, u jednom novijem ruhu, pa sve do nekih od U2 ili Bob Marley klasika izraženih u gospel/soul zvuku!

Novosadska supergrupa Plavi ptičić , jedan je od najboljih cover bendova sa ovih prostora . Kroz autentičan vremeplov šezdesetih, u jednom dahu, vodiće vas Robert Radić – bubnjevi (Veliki Prezir, ex.Love Hunters ), Robert Telčer – električna gitara (Partibrejkers & Veliki Prezir), Zoran Lekić – električna gitara (Atheist Rap, ex.Obojeni program), Dušan Ševarlić – bas gitara (ex. Eva Braun & Veliki Prezir …) i Goran Polovina – vokal, akustična gitara i usnjak (ex. Minstrel). Kultna postava izvodi kultne hitove – super provod uz supergrupu!

Nakon kraće pauze Ponoćni kauboj se vraća na rock scenu Novog Sada sa svojim starim/novim materijalom. “Mesec”, “Korak…”, “Mikrofonija”, “Plan”, “Mi smo slobodni…” u izvođenju “KAUBOJA” koji postavu ne menjaju skoro 30 g. (jer ne menja se pobednički tim!) su pre – dovoljan razlog da posetite The Quarter, 29.10.

Doživite udar MIKROFONIJE uživo!