PODELI

Od 2012. godine kada je sastav Plejboj nagovestio povratak na scenu ​objavljivanjem pesme ,,Nemam vremena”, pa sve do nedavno objavljenog spota za najnoviji hit singl ,,Nije lako”, ovaj kultni sastav publika je bila u prilici uživo da vidi samo na festivalskim i grupnim nastupima.

Budući da su se uželeli dobre svirke i da su česti posetioci Vračar Rocks koncerata, odlučili su da u petak, 26. decembra, zaokruže uspešnu godinu iza sebe i Beograđanima i prijateljima prirede celovečernji koncert u Centru za kulturu Božidarac.

,,Sam nastanak benda Plejboj, a i naše bavljenje muzikom uopšte, povezani su ​sa Vračarom… Mnogi od nas tu stanuju,  a i prostorije u kojima smo vežbali nekada, a i sada, nalaze se na Vračaru, a to je posebna energija! Inače smo redovni posetioci koncerata u Božidarcu, pre svega zbog najraznovrsnijih i zanimljivih bendova, od poznatih i etabliranih, do novih talenata. Radujemo se što smo u prilici da se dobro provedemo i odsviramo koncert za pravu rock publiku”, kazao je pred beogradski koncert Roman Goršek, basista i jedan od osnivača grupe Plejboj.

Biće ovo prvi koncert grupe Plejboj u Centru za kulturu Božidarac, a kao njihovi gosti nastupiće sastav Sinestezija, bend koji je u februaru 2012. godine svojim nastupom svečano otvorio Vračar Rocks festival, manifestaciju koja se uspešno održava već pune tri godine.

Ulaznice za dugoočekivani koncert grupe Plejboj dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara. Na sam dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice će koštati 700 dinara.

Foto:  Aleksandar Branković