PODELI

Grupa The Toronto Drug Bust iz Slovenije srpskoj publici daruje obradu pesme “Video Killed The Radio Star” koju su pevač Izak Košir, gitaristi Tamir Gostiša i Vid Polončič Ruparčič i ostali snimili za prvi međunarodni medijski festival u Sloveniji – Forward.

The Toronto Drug Bust uskoro će snimiti video spot za još jedan cover, “Man on the Moon” grupe R.E.M. Pesma u izvođenju ovog slovenačkog benda našla se na kompilaciji “Project R.E.M.: Pure Music Energy”.

Dokaz da bend predvođen Izakom Koširom vredno radi na svojoj karijeri jeste i vest da će izdavačka kuća Subkulturni Azil iz Maribora u narednim mesecima objaviti koncertni vinyl “Live From Helsinki” limitiranog tiraža od 300 primeraka, koji predstavlja snimke sa turneje održane u Finskoj 2011. godine.

The Toronto Drug Bust, koji su ove godine nastupili na velikom broju festivala u regiji, ne zapostavljaju rad na novim pesmama, te svoje drugo studijsko ostvarenje najavljuju za 2013., ali za sada nisu želeli da otkriju više detalja.

Frontmen Izak Košir, koji je sa ostalim članovima u Beogradu snimio spot za pesmu “The Dandy Song”, poželeo je srpskoj publici sve najbolje u novoj godini: “Voleli bismo da u skorije vreme ponovo posetimo Srbiju, jer nosimo odlična iskustva sa koncerata, ali i snimanja spota. Svima u 2013. godini želimo dobre prijatelje, muziku, divlji ples i ljubav…i ne verujte svemo što vidite na televiziji! Kao moto za godinu koja dolazi citiraću Malog princa: Suština se očima ne da sagledati. Srećno!”

Pesmu “Video Killed The Radio Star” možete besplatno preuzeti ovde.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.