PODELI

Još danas i sutra traje akcija za kupovinu festivalske ulaznice za EXIT uz koji se besplatno dobija i ulaznica za Sea Dance festival.

Do kraja dana 14. januara u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni Sea Dance festival na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Ulaznice za festival već je obezbedilo preko 8.000 ljudi. Interesovanje za EXIT 2015 je izuzetno veliko u celom svetu, a pored domaćih ljubitelja festivala, prednjače fanovi iz Zapadne Evrope i zemalja regiona Balkana.

Ovogodišnje izdanje EXIT festivala biće u znaku 15. rođendana i nastavka EXIT AVANTURE koja donosi sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. EXIT će biti održan od 9. do 12. jula 2015. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i Sea Dance festival koji će biti održan od 16. do 18. jula po drugi put na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

U duhu celogodišnjeg slavlja i iščekivanju novih imena koja će biti objavljena uskoro, neka od legendarnih svetskih imena već su potvrdila svoj dolazak na EXIT.

Pored 15. rođendana festivala, na Petrovaradinskoj tvrđavi slaviće se i 40 godina postojanja sjajnog benda Mötorhead, a pored njih, nastupiće i Eagles Of Death Metal, Goblini, Eyesburn i Škrtice. Jubilarno izdanje Dance Arene „preti“ da bude najjače do sada uz neprevaziđene DJ-eve kao što su Chris Liebing i Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Octave One, Nicole Moudaber, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić.

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 6.990 dinara. Više informacija o ulaznicama može se naći na www.exitfest.org.

EXIT trip paketi (ulaznice, prevoz i smeštaj) mogu se nabaviti po ceni već od 8.600 dinara.

Više o paketima EXIT i EXIT AVANTURA, kao i rezervacija paketa na www.exittrip.org.