PODELI

Letu Štuke otvaraju novu dimenziju u svome radu i pripremaju unplugged varijantu nastupa, koji će čuvene hitove fanovima predstaviti u drugačijem aranžmanu.

Ove nesvakidašnje koncerte, koji će se realizovati širom regiona, bend će raditi zajedno sa specijalnim gostima. Prvi unplugged nastup sastava Letu Štuke, održaće se u Mikser House-u, u subotu, 10. maja 2014.

Letu štuke su jedan od najuspešnijih bendova u regionu. Proslavili su se debijem „Letu štuke“, sa koga se ističu hitovi „Mjesto za dvoje”, „Šutiš“, „Minimalizam“, kao i duet sa Darkom Rundekom „Sunce“, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD „Proteini i ugkljikohidrati” (2008) sa singlovima „Tesla“, „Paranoja“, „Belladonna“, „Psiho“.

Letu Štuke čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Đani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara).

Letu Štuke su već nastupali u Mikser House-u u okviru prošlogodišnjeg festivala “Sarajevo, ljubavi moja” i oduševili beogradsku publiku. Ovoga puta najavljuju nezaboravan koncert u specifičnom unplugged aranžmanu.

Prvih 300 karata biće dostupne od utorka, 22. aprila, u pretprodaji po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u Mikser House-u (Karađorđeva 46, Beograd), kao i na ostalim prodajnim mestima Evetima.