PODELI

Proslava jubileja jednog od kultnih imena domaće scene, benda Six Pack, zakazana je za nadolazeći vikend u njihovom rodnom gradu, Smederevskoj Palanci.

Dvodnevni program pod etiketom “20 godina punk rocka” biće održan u kultnom klubu KM64. U sklopu slavljeničkih koncerata Six Pack je nedavno rasprodao Tvornicu kulture u Zagrebu, potvrdili su i učešće na RockLive festivalu, a uskoro će objaviti i datume sledećih koncerata.

Prvi dan jubileja će u petak, 13. februara, pored benda Six Pack upotpuniti mlade snage koje dolaze iz Čačka, bend RNDM, polufinalisti takmičenja Bunt Rok Masters. Veče će otvoriti DJ pažljivo odabranom muzikom.

U subotu, 14. februara, pod sloganom “Zaljubi se” nastupaju bendovi Čovek bez sluha, Čvrge i Vesele osamdesete.

Uvodna reč za Dan zaljubljenih pripada bendu Čvrge, ska pankerima iz Požarevca, a nakon njih na binu će ponovo izaći Miki Radojević samo ovog puta sa bendom Čovek bez sluha. Pored činjenice da Six Pack i ČBS dele pevača, zajedničko im je i dvodecenijsko trajanje na sceni. ČBS je krajem prošle godine obeležio 20 godina karijere velikim beogradskim koncertom u Domu omladine i izdao maski singl “Ti samo misliš da me znaš”.

Komplet ulaznica može se nabaviti po ceni od 500 dinara u Irish Pubu “Dr. Watson”. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a broj je ograničen.