U Beogradu će 5. decembra u klubu Jazz Bar Centar u Knez Mihailovoj zajednički koncert održati tri benda iz tri različita grada.

Nastupaće vršači sastav Srce Male Rode III, bend Regulator iz Vrnjačke Banje i Dingospo Dali iz Beograda. Veče će biti alternativno iako su bendovi po zvuku dosta različiti.

Biografija benda Srce Male Rode III deluje komplikovana, ali nikako nije nerazumljiva. Bend je  imao dva raspada i okupljanja, otud i epsko III u imenu. Bend SMRIII čine članovi iz Vršca, Beograda i Novog Sada.

Regulator je petočlani alternativni rock bend iz Vrnjačke koji iza sebe ima veliki broj koncertnih nastupa širom Srbije, samostalnog i festivalskog karaktera. 2012. godine pojavili su se u dokumentarnom filmu “Vrba Ispod Zemlje” o muzičkoj sceni Vrnjačke Banje. U studiju “Češnjak” u Kragujevcu snimili su svoj album prvenac “Izvori snage” koji je izdat 2014. od strane izdavačke kuće Nocturne media. Trenutno Regulator stvara i deluje iz Beograda i priprema novi album.

Dingospo Dali je beogradski autorski sastav alternativnog zvuka sa nežnijim vokalskim harmonijama. Bend se tokom 2015. godine istakao pobedom na prvom televizijskom demo festivalu Bunt Rok Masters zahvaljujući čemu su svirali na skoro svim značajnim festivalima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni. Trenutno pripremaju svoj album prvenac.

Koncert će početi u 22h, cena ulaznice biće 200 dinara.