PODELI

Poznati novosadski bend Ritam nereda najavio je da će u svom rodnom gradu, Novom Sadu, u subotu, 16. aprila, održati koncert koji će se dugo pamtiti.

U klubu The Quarter sa njima će nastupati i mladi novosadski sastav Kolaps koji je nedavno izdao novi album, kao i prekaljeni punk sastav iz Kragujevca KBO!.

“Ono što je sigurno jeste da će koncert izgledati i zvučati kao ni jedan do sada u ovom klubu, jer će se za tehničku stranu koncerta pobrinuti Studio Berar iz Novog Sada”, poručuju iz organizacije. Dodatni razglas i rasveta će vam sigurno dati bolju ugođaj nego ostalim koncertima.

“Jedva čekamo subotu jer ćemo posle punih devet godina imati samostalni koncert u Novom Sadu. Pred fanovima, rodbinom, prijateljima… Spremili smo dugačak repertoar, sviraćemo pesme koje nismo skoro izvodili uživo, čak i neke koje do sada nikada nismo svirali. Sigurni smo da će ovo biti veče koje ćemo svi dugo pamtiti”, izjavio je Boban Petronić, frontmen sastava Ritam Nereda.

Ritam Nereda nakon ovog nastupa očekuju koncerti u Zrenjaninu 23. aprila (Klub Zeleno Zvono), u Subotici 29. aprila u klubu Mladost, kao i 7. maja u dvorani Apolo u Pančevu.

Ulaznice se u  predprodaji mogu nabaviti po ceni od 600 dinara u Mungos Shop-u, kao i preko prodajnog sistema Gigs Tix-a (www.gigstix.com), dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, biti 800 dinara.

Foto: Bojan Hohnjec