PODELI

Play off festival je prvi SKA festival koji će biti održan u Beograda posle 2007 godine.

Festival će biti održan 30.10. i 31.10 u klubu “Monsun” i obe večeri festivala početak programa je najavljen za 20h. Sve do 21h publiku će zagrevati DJ, a svirke počinju nakon toga.

Prve večeri festivala, 30. oktobra, nastupaće  Deep Steady (Novi Sad) i Rotterdam Ska Jazz Foundation (Rotterdam, Holandija).

Deep Steady je mlada novosadska grupa sačinjena od iskusnih muzičara koji su svirali u: Lost Propelleros, Ringišpil, Rab L Khali, Microsonic, Saigon Express. Bend svira verziju ska zvuka blisku samim korenima jamajčanske popularne muzike, Calypso-a i Rock Steady-a. 
Rotterdam Ska Jazz Foundation uzima muziku šezdesetih kao polaznu tačku i počinje tamo gde su drugi stali. RSJF nije isključivo retro bend . Naoružani bubnjevima , basom, gitarom, klavijaturama i širokim spektrom duvačke sekcije RSJF tokom proteklih 13 godina pravi svoju mešavinu ska-jazz-rock-reggae-soul-a.

Cena ulaznice za prvo veče iznosi 400 dinara.

Drugo veče je rezervisano za ska veterane iz Minhena i najstariji beogradski ska bend.

Od 21h nastupaće Bluekilla koji je davne 1997. godine u NS Time-u održao jedan od najboljih klupskih koncerata u Novom Sadu ikada. Sedmorica Bavaraca bukvalno su plesala sa instrumentima po bini, a svirka je bila toliko dobra da su mnogi bili ubeđeni da je u pitanju bio plejbek. Beograd su posetili dva puta, poslednji put 2004. godine. Bavarci su prisutni na ska sceni vec 30 godina i bend su koji ne bu trebalo propustiti.

Od 22.45 nastupaće najstariji beogradski ska bend, Samostalni referenti. Veterani beogradske i celokupne eks YU ska scene su već  dobro poznati lokalnoj publici te je suvišno reći bilo šta osim da obujete udobnu obuću kako biste mogli plesati celo veče. 

Cena ulaznice za drugo veče iznosi 500 dinara.

Organizatori napominju da će se satnica poštovati.