Organizatori Green Love festivala obaveštavaju sve ljubitelje elektronske muzike da se dobro pripreme, razgaze cipele i odbrojavaju dane do velike žurke koja će trajati od 14. do 15. marta u Novom Sadu na SPENS-u.

Pored bogatog muzičkog programa, Green Love pruža svojim posetiocima i bogat kreativno-ekološki program.

U petak, 14. marta očekuje vas tehno veče sa konceptom “OLDIES GOLDIES“, koji je trenutno najposećeniji svetski brend velikih tehno žurki, sa akcentom na stari tehno koji je puštan sa gramofonskih ploča.

SATNICA:

21 – 00h – Respect DJs Showcase:

Vladimir Palik

mr Beer Belly

Nikola Marjanović

Borce Borce Panov

00 – 02h MATTHEW HOAG b2b Lea Dobričić

02 – 04h MENDO

04 – 06h Vladimir Aćić b2b Dejan Milićević

Za jutarnje igranje i zabavu, pobrinuće se Vladimir Aćić i Dejan Milićević koji su za ovu priliku specijalno napravili old school techno DJ set, a glavna zvezda večeri, MENDO koga “klaberi” željno iščekuju, pozvao je sve ljubitelje dobre atmosfere i muzike da dođu na Green Love festival 4 putem sledećeg videa:

Subotu, 15. mart obeležiće dnevni program koji je sastavljen od niza aktivnosti za mlade, u koje spadaju projekcija amterskih filmova, izložba amaterskih fotografija, kao i program za decu – radionice na temu prevencije bolesti zavisnosti, radionice na temu muzičke produkcije i dj-inga i radionice na temu zaštite prirode i zaštitu životne sredine, kao i bogat muzički program. Zvezde subotnje večeri biće DJ dvojac iz Grčke BANG LA DECKS koji su oduševili milione ljudi svojim planetarnim hitovima “Kuedon (Obsession )“ i “Utopia“.

SATNICA:

21 – 23h  Junior K ( Respect DJs )

23 – 00h Studio Bronx+special guest Sale Tru

00 – 02h Billy9 b2b Groover

02 – 04h BANG LA DECKS

04 – 06h Subview b2b Senzzor (Drop Sensei )

U sklopu Green Love festivala biće organizovan i najveći domaći HARLEM SHAKE u vidu koncepta “Smirnoff animal party” uz koji je obezbeđeno i šminkanje publike. U subotu, oko ponoći, više hiljada posetilaca imaće priliku da pleše u istom ritmu i uživaju u sjajnoj atmosferi.

Trenutna cena ulaznica iznosi 690 dinara za jedan dan i 990 dinara za oba dana Green Love festivala, dok će cena ulaznice za jedan dan iznositi 990 dinara na ulazu u SPENS. Sve one koji imaju pozivnice podsećamo da dođu na festival do 23 časa.

Mi ćemo još jednom u saradnji sa organizatorima obradovati i nagraditi besplatnim ulaznicama još dvoje čitalaca koji budu najbrži i pošalju nam na mail adresu remixpress@gmail.com svoje ime i prezime i odgovor na pitanje: Ko je organizator Green Love festa?