Pripreme za najveći festival elektronske muzike ovog leta u Beogradu polako se privode kraju, s obzirom da je do velikog Serbia Wonderland Open Air-a ostalo još samo tri dana.

Atrijum Beogradskog sajma, prostor pod otvorenim nebom ispred Hale 3, za ovu priliku biće pretvoren u magičnu Zemlju Čuda, sa svim detaljima koji su neophodni kako bi se upotpunila festivalska atmosfera na Serbia Wonderlandu.

„Jako smo uzbuđeni zbog toga što se festival bliži. Kao što smo i obećali spremamo veliki muzički i scenksi spektakl. Pozivamo sve ljude koji su raspoloženi za sjajan provod ovog vikenda da svoje karte nabave na vreme i ne propuste prvi Serbia Wonderland na otvorenom koji predstavlja korak ka stvaranju velikog regionalnog festivala u  narednim godinama!“, kažu iz Jungle Tribe organizacije.

Kapije festivala otvoriće se u petak u 20h, kada će ujedno krenuti i muzički program festivala koji će imati priliku da otvore domaće DJ zvezde. U isto vreme krenuće i program Serbia Wonderland Cinema Zone i brojna druga dešavanja, organizovana na ovogodišnjem Open Air Festivalu.  Možete pogledati i kompletnu mapu festivala.

?????

Ulaznice za Serbia Wonderland Open Air Festival mogu se naći po ceni od 1800, za oba dana i 1000 dinara za pojedinačne dane, na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v.  Na blagajni na ulazu na festival, ulaznice će se prodavati po ceni od 2200 za oba dana i 1400 dinara za jedno festivalsko veče.

Više informacija na www.jungletribe.com i https://www.facebook.com/serbia.wonderland.