PODELI

Ovogodišnje izdanje međunarodnog festivala kratkometražnog filma Tabor Film Festival u Desniću donosi bogati trodnevni muzički program kojeg  zajednički  organiziraju  najpopularnija top lista u regiji Muzika Je Zvonko Radost i klupski programi Good Vibrations i Schmeck Daddy.

Između ostalih od 30. aprila do 2. maja nastupiće She Loves Pablo, Cojones, Punčke  i brojni drugi izvođači. Cena dnevne ulaznice, koja uključuje i filmski program, iznosi 30 kuna, dok je u pretprodaji moguće nabaviti festivalsku kartu za 60 kuna.

Muzički program se sastoji od četiri dela i to redom:

Soundset Stage – izvan dvorca, svaki dan u zalazak sunca s pogledom na Zagorje zeleno nastupa jedan izvođač i dočekuje Veroniku Desiničku, koja je u petnaestom veku živela u slikovitom selu Desiniću podno gordog Velikog Tabora u koji je zazidana.  Njen jedini greh bila je ljubav prema Fridrih, sinu moćnog bana Hrvatske grofa Hermana II Celjskog.

Tabor Varosh – u atriju dvorca, svaki dan nakon završetka filmskog programa bendovi teraju zle duhove iz zidina.

DJ program –Vreme nakon koncerata pa sve do zore kad se ispraća Veronika Desiničk na počinak, predviđeno je za bogat DJ program uz plesne disko, rock i hip hop ritmove.

Sound & Vision–u četvrtak, prvog dana festivala, muzički program obogaćen je poslasticom za oči i uši. Poznati i vrsni muzičari uživo će svirati uz kratkometražne filmove u atriju dvorca.

Pretprodaja ulaznica:

ZAGREB – Dirty Old Shop, Tratinska 18

ZABOK – Krčma Polanović, Matije Gupca 36

KRAPINA – Mala Ramona, Ul. Vilibalda Sluge bb

PREGRADA – Ramona, Stjepana Radića 9

DESINIĆ – Grof Ratkaj, Trg Sv. Jurja 3

U saradnji sa organizatorima poklanjamo vam festivalske ulaznice. Svoje ime i prezime pošaljite na mail remixpress.nagradnaigra@gmail.com najkasnije do srede, 29.4. u 18h. Dvoje najbržih biće nagrađeno besplatnim ulaznicama.

Više informacija o festivalu pogledajte na http://taborfilmfestival.com/.