PODELI

Škola moderne muzike – MMI organizuje radionicu bubnja koja će se održati u Ustanovi kulture Parobrod 28. novembra u 17h.

Ulaz na radionicu je besplatan.

MMI škola je nedavno krenula sa serijom muzičkih radionica koje se održavaju u Ustanovi kulture Parobrod. Ovo je peta u nizu radionica i posvećena je jednom od najstarijih muzičkih instrumenata – bubnju. Muzička škola MMI želi da besplatno omogući posetiocima da interaktivno učestvuju i pitaju predavače sve što ih zanima.

Posetioci će imati prilike da vide i čuju savete i iskustva najpoznatijih rok bubnjara koji su svojim radom obeležili rok kulturu u Srbiji u proteklih 20 i više godina. Predavači će govoriti o svojim počecima, o saradnji sa različitim muzičarima i bendovima, o ulozi bubnjara u bendu i još o mnogo čemu.

Na radionici će učestvovati poznati srpski bubnjari:
Čedomir Macura (Bajaga i instruktori), Srđan Dunkić Džoni (poznat po saradnji sa sastavima Leb i Sol, Vasil Hadžimanov bend kao i izvođačima Biserom Veletanlić, Dadom Topićem, Dragoljubom Đuričićem, Aleksandom Kovač , Toni Kitanovski, Theodossi Spassov, Rosen Rocco Zahariev, Bachar Khalife, Nigel Kennedy, Roy Ayers, Marko Đorđević (NY), Miško Plavi i drugi) i Milan Jejina Yeqy (Master blaster škola).