Bitefartcafe svečano zatvara zimsku sezonu koncertom Slobodana Trkulje, dok letnju scenu kluba najavljuje koncertima Kolje i Grobovlasnika, Massima i Ljetnog kina.

U četvrtak, 26. maja, klub Bitefartcafe će svečano zaključiti svoju sezonu u zatvorenom prostoru na najlepši način. Naime, Slobodan Trkulja će jedinstvenim, samostalnim klupskim koncertom uz petnaest instrumenata, zaokružiti više nego uspešnu zimsku sezonu ovog kluba, koji je poznat pre svega po kvalitetnoj živoj muzici. Ovaj koncert je zamišljen kao intimno dvočasovno putovanje kroz tradicionalnu muziku, ali i džez, fjužn, pa čak i elektroniku, uz mnoštvo improvizacija ovog genijanog i harizmatičnog umetnika, a broj karata je ograničen.

Sudeći po najavljenim imenima koja će na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe nastupiti u junu, očekuje nas uzbudljivo koncertno leto na Kalemegdanu. Prvi koncert će se održati 9. juna, a publika će imati priliku da uživa u specifičnom bluzu koji izvodi Nikola Pejaković, sa svojim bendom Grobovlasnici. Nedelju dana kasnije, 16.6, svoj tradicionalni i tradicionalno mnogo ranije rasprodat koncert, održaće Massimo Savić, dok je poslednji četvrtak u junu rezervisan za pravi letnji užitak i lepršavu muziku benda iz Postire, Ljetnog kina.

Kako je najavljeno toplo i lepo vreme, klub će se već ovog petka i subote preseliti na Kalemegdan. Žurke otvaranja su uvek i najbolje žurke, a svojom pozitivnošću pokreću energiju koja traje čitavo leto. Makao bend će vas u petak svojim repertoarom i energijom preneti na Ibicu, dok će u subotu bend Gift, predvođen harizmatičnim frontmenom i mladom postavom, pomeriti granice kaver svirke i učiniti da se osećate kao da ste na koncertu nekog kultnog brit pop benda.

Preporučujemo da ne propustite prvi vikend Bitefartcafe Summer Stage, koji se nalazi kod teniskih terena na Kalemegdanu, a za sve dodatne informacije i rezervacije, telefon je uvek dostupan: 063594294 i 063594054.

Foto: Aleksandar Zec