Novi stand up Srđana Dinčića je na turneji po gradovima u Srbiji od novembra 2015. Srđan je obišao više od 20 gradova, a sada je na redu velika beogradska premijera u Dvorani Doma Sindikata i to 2. aprila od 20 časova.

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:

”Đavo iz jagode’ je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…“

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik / voditelj emisije “Četiri i po muškarca”, a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu “Ispod nevidljivog kišobrana” i “Laž prema istinitom događaju”.

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa “Improvizacija komedije”.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Ulaznica po ceni od 600, 800 i 1.000 dinara mogu se nabaviti na blagajni Dvorane Doma Sindikata. Radno vreme blagajne je od 13 do 22 časa.

Online prodaja ulaznica je na adresi www.ticketline.rs.