PODELI

Vintage Industrial Bar najavljuje novi program u svom repertoaru pod imenom „Dozvoljeni četvrtak“.

Program je nastao u ogranizaciji najveće regionalne top liste Muzika Je Zvonko Radost i u svom drugom izdanju, u četvrtak 26.3. najavljuje koncerte crème de la crème aktualne regionalne nezavisne scene, magičnog blusera Bebè Na Volè, moćan beogradski dvojac Stuttgart Online te eksplozivan trojac Straight Mickey and the Boyz.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kn, na dan koncerta 40 kn. Ulaznice se u pretprodaji možete naći u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

STUTTGART ONLINE će specijalno  za ovu priliku nastupiti u najjačem sastavu, pojačan gitaristom Draganom Kneževićem i basistom Demirom Ahmetovićem. Inače, ovaj beogradski dvojac predvođen je Bojanom Slačalom koji je od prošle i član grupe Artan Lili. Nakon albuma “Radost svakom domaćinstvu” i „Prava stvar“ Stuttgart Online objavljuju singl-spotove u saradnji s kolegama sa scene i do sada ih je realizovano ukupno četiri. Trenutno su u pripremi i novi singl-spotovi koji će  zajedno s prethodnima biti objavljeni na DVD izdanju.

https://www.youtube.com/watch?v=Zp5pBfcQJE

Bebè Na Volè a.k.a. Adam Semijalac je one man act iz Zagreba. U Vintage Industrial Bar dolazi prvi put  i u njemu će,  između ostalog, predstaviti i svoje prvo vinilno izdanje „Time Of Great Depression“  koje trenutno slovi za najvreliju blues ploču u Hrvatskoj.  „Time Of Great Depression“  je signifikatno delo, rezultat desetogodišnjeg rada i koje u prvi plan izbacuje originalni blues izražaj, gitarsku virtuoznost i maestralo izvođenje.
Uz klasični postav glas, gitara & noga, Adamu će se na sampleru pridružiti Vedran Jozić (Markiz, Problem Child, Furiae) i Jadran Zdunić na basu (Dorian Gray, Gilbert).

STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ je eksplozivan rock and roll trojac iz Beograda koji je svoj prvi zagrabački koncert ikad odsvirao upravo u Vintage-u u jesen 2013. godine. SM&TB svoj zvuk duguje bluesu, funku i punku. Karakteristični su po energičnim nastupima i  improvizaciji što svaki njihov koncert čini drugačijim. U vrlo kratkom vremenu iza sebe su ostavili veliki broj impresivnih nastupa po Srbiji i regiji, što opravdava epitet jednog od najperspektivnijih mladih bendova alternativne scene. O kvalitetu benda možda najbolje svedoči podatak da je Cane u njihovim članovima osetio upravo onu mladalačku iskru ranih Partibrejkersa pa je s njima osnovao Škrtice. Planirani novi album grupe Straight Mickey and the Boyz najavljen je kao žestoki kotel pesama snimljenih uživo za jedan dan, bez nasnimavanja i dodatnih intervencija, a tako nešto sebi mogu priuštiti uistinu najbolji.

 

Vrata kluba otvaraju se u 20.30h, a pre i nakon nastupa bendova DJ Trsha će puštati muziku iz regije i s top Liste Muzika je Zvonko Radost.