PODELI

Od petka, 12. decembra, u 12h počeće prodaja ulaznica za EXIT festival po ceni od 5.490 dinara plus ulaznica za Sea Dance na poklon.

Naredna godina biće u znaku 15. rođendana EXIT festivala, koji će obeležiti nastavak sedmodnevne letnje EXIT avanture. EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Rock@EXIT festival, koji je ove godine uspešno lansiran sa bendom Queens Of The Stone Age kao hedlajnerom, nakon što je stekao povorku pristalica “tvrđeg zvuka”, naredne godine biće predstavljen tokom EXIT festivala kao posebna celina. U okviru Rock@EXIT segmenta na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće neki od najboljih i najatraktivnijih rokenrol sastava na svetu, ali i u regionu i Srbiji. Prvi izvođači koje organizatori planiraju da najave biće upravo deo Rock@EXIT celine, a najava stiže već u narednim danima.

Kao i prethodnih godina, EXIT je za najvernije fanove spremio popuste. U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći vrlo ograničen broj ulaznica po ceni od 5.490 dinara za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Samo u sklopu praznične akcije svi kupci biće nagrađeni ulaznicom za EXIT avanturu, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE festival na poklon. To zapravo čini 70% popusta u odnosu na redovnu cenu EXIT avanture. Prethodnih godina najpovoljnije ulaznice bile su rasprodate za samo nekoliko sati.

Takođe, 12. decembra u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po ceni od 2.490 dinara, što je cena sa 65% popusta od redovne.

Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji će biti i ulaznice za EXIT kamp, otvoren od 7. do 14. jula, po ceni od 2.990 dinara. Ulaznice za SEA DANCE kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po ceni od svega 2.990 dinara za sedam dana morske ekstravagance.

Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na www.gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovim cenama. Broj ulaznica po ovim cenama je vrlo ograničen. Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za EXIT.

Redovna cena ulaznica za EXIT festival biće 11.990 dinara, za EXIT avanturu (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara dok će samo za SEA DANCE iznositi 6.990 dinara.