PODELI

U cilju promocije muzike, kulture i prijateljstva, hardcore punk bendovi The Bridge, Thimble i Violent Chapter, okupiće se 06. aprila u Klubu Doma omladine.

Svirkom će  pokušati zajedno da potresu Beograd, ali i da ljude upoznaju sa problemom retkih oboljenja i skrenu pažnju na osobe kojima je pomoć najpotrebnija.

Udruženje za pomoć licima obolelim od cistične fibroze imaće svoj štand na koncertu, a biće organizovano i sakupljanje dobrovoljnih priloga za pomoć obolelima od ove bolesti.

Ideja o tematskom koncertu potekla je od članova benda The Bridge.

„Znajući da poslednji album grupe Thimble nosi naziv po karakterističnoj dečijoj bolesti (65 Roses in The Region of Ice ‒ 65 Roses čitati kao Cystic Fibrosis) bilo je logično pozvati ih da sviraju, a s obzirom na to da smo mi sa The Bridge dobri drugari pozvali su i nas. Pozitivno je što su humanitarni događaji uzeli maha u poslednje vreme. Svakako nam je potrebno što više takvih dešavanja. Na kraju, hardcore i jeste muzika koja treba da šalje pozitivnu priču društvu,“ kaže Uroš Aleksić Alexa (Violent Chapter).

Cena ulaznice za ovaj koncert je 250 dinara. Početak je u 21h.