PODELI

DA Produkcija u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo organizuje koncert na kojem će nastupiti bendovi Township Rebellion, Siempre Peligroso i Strah od Džeki Čena.

Koncert će biti održan 21. marta sa početkom u 21 čas u ”Art holu”.

Township Rebellion je jedan od naboljih RATM Tribute bendova u region i nema potrebe posebno ga predstavljati valjevskoj publici. Nakon skoro godinu dana, TR ponovo nastupa u rodnom gradu,željan uvek dobre razmene energije sa ljudima koji uvek posećuju njihove koncerte.

Siempre Peligroso je šabački alternativni metal bend koji postoji 0d 2007.godine. Nakon prvog izdanja iz 2009.godine band je napravio veliki stilski preokret koji publika ima prilike da čuje na novom albumu ’’Razor’’ koji je izdat pod etiketom izdavačke kuće ’’Nocturne Media’’. Nakon koncerta sa legendarnim Crowbar 6.marta u Božidarcu, Siempre Peligroso dolaze u Valjevo i odlična je prilika pogledati uživo ovaj sjajni bend.

Strah od Džeki Čena   je grupa iz Gornjeg Milanovca koja kombinuje razne muzičke pravce kao što su rock, blues, funk, punk u svom autorskom radu. Odlični su uživo, te su kao takvi postali pobednici ’’Belgrade Demo Fest-a’’ 2014.godine.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 200 dinara i mogu se nabaviti u lokalima Lady Marian, Gradski Bistro i Jazz-In, dok će na dan koncerta cena biti 300 dinara.