PODELI

Bend Kanda, kodža i Nebojša već punu deceniju održava tradicionalne novogodišnje koncerte, pa ni 2015. neće biti izuzetak.

Ove tradicionalne svirke se ističu po intimnijem, klupskom ambijentu, zbog čega publika i muzičari imaju mnogo prisniju komunikaciju.
A Oliver Nektarijević i ekipa će 1. januara 2015. godine održati novi novogodišnji nastup u klubu Peron.

 

 

Ove svrike imaju posebnu čar, pošto to nije klasičan koncertni nastup, već neka opuštenija varijanta. Tu osim naših pesama sviramo i neke kavere, pa publika ima priliku da čuje stvari koje na običnim koncertima ne može – kaže Vlada Rajović, bubnjar benda.

U poslednjih 10 godina ove svirke su se održavale u klubu Pazi škola, Ganu i na kultnoj Akademiji.
Međutim, sada tih klubova nema. Veoma smo voleli Akademija i baš nam je odgovarala, a i Gan je bio jedan od retkih prostora za klupske koncerte u gradu. Sad smo se preselili u Peron, koji zaista ima lep ambijent za svirke. Bina se se vidi iz svih delova kluba, a mi smo i dodatno pojačali ozvučenje, tako da nas očekuje preko dva sata opasnog prašenja. Eto, mi se selimo, ali tradicija ostaje – kaže Rajović.

KKN je trenutno aktuelan album “Volja za noć”, a uskoro se sprema i spot za pesmu koja se već izdvojila, “Siroti Ani i Bo”. Ulaznice za koncert su 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, biti skuplje.