PODELI

Nakon trijumfa u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova grupa Silente održaće 5., 6. i 7. maja tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax.

Bit će to trovečernji povratak Silentea u zagrebačke klubove i zahvalnost svim fanovima koji su ih pratili ove tri godine, od prvih koncerata do onog najvažnijeg koji je bend odsvirao 20. februara u Domu sportova. U ovom kultnom i omiljenom prostoru grupa se vraća intimnijim nastupima, a za svaki od njih će u prodaju biti pušteno svega 300 ulaznica.

Silente će ovime stati rame uz rame s PipsChips&Videoclips koji su dosad jedini tri dana zaredom svirali u Saxu. Biće to ujedno i njihovi poslednji zagrebački koncerti u ciklusu aktuelnog albuma “Neće rijeka zrakom teći”. Nakon Saxa Silente će se samostalno moći videti u Zagrebu tek kada objave treći studijski album, tokom 2017. godine.

Dnevne ulaznice za sve koncerte u prodaji su od danas, srede 9. marta. Cena u pretprodaji iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn.

Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web site-u kluba www.sax-zg.hr.

Foto: Dario Bandur