PODELI

Good Vibrations je nakon 9 meseci došao do kraja svoje druge sezone, a u zagrebačkom Vintage Industrial Baru se u ukupno 35 izdanja moglo čuti čak 104 benda.

Za „grand finale“ program će se održati u četvrtak, a na meniju su 4 izvrsna benda: Inciter,Kymera, Side Effects i 4toEnergize.

Inciter je početkom oktobra prošle godine u Vintageu imao promociju svog zadnjeg albuma „From Within“, a u međuvremenu su se programom Good Vibrations uspešno predstavili u Švedskoj. Metal polovinu line up-a zaokružiće osječki metalci Kymera, koji su osnovani 2007. godine, dok su prošle godine izdali album prvenac „Stillborn“ za Miner Recordings.

Drugu stilsku polovinu line up-a čine Side Effectsi (ex Ivan Mihaljević & Side Effects), zagrebački progressive/power rock trio sa zapaženim nastupima u RH, a i u inostranstvu, te 4toEnergize, alter rock četvorka koja postoji od prošle godine i sprema se nakon prvog singla i spota za snimanje svog prvog albuma.

Nakon koncertnog dela, DJ Kneža će prirediti nešto drugačiji set najjednostavnije opisan kao presek onoga što se odvijalo na Vintageovom stageu tokom već pomenutih 9 meseci druge sezone Good Vibrationsa.

Nakon ovoga letnja pauza traje 3 meseca, i zato nemojte propustiti četvrtak, 19. jun od 20h. Cena ulaznice je 20 kuna.

U saradnji sa klubom, mi vam poklanjamo dve ulaznice za poslednju žurku u ovoj sezoni. Vaše ime i prezime pošaljite na naš mail office@remixpress.com najdalje do srede 17. juna u 12 časova.