PODELI

U novosadskom bioskopu Arena Cineplex danas će premijerno biti prikazan film “Egzodus: bogovi i kraljevi”, filmski spektakl Ridlija Skota.

Sinopsis: Mojsije izvodi Jevreje iz Egipta na slobodu u obećanu zemlju, nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta. Poznatom holivudskom reditelju Ridliju Skotu je bilo bitno da prikaže manje poznate detalje iz žibota Mojsija i Ramzesa II. Film je sniman u Španiji, Maroku i Engleskoj.

Ova istorijska drama traje 150 minuta, a u glavnim ulogama nalaze se Kristijan Bejl, Sigurni Viver i Ben Kingsli.

Od pre nekoliko dana posetioci ovog bioskopa mogu da uživaju i u gledanju poslednjeg dela trilogije o Hobitima, “Hobit: bitka pet armija”, koji je snimljen 3D HRF tehnologijom.

Sa ova dva filma na repertoaru može se reći da sledi savršen kraj filmske 2014. godine za ljubitelje sedme umetnosti.

Na repertoaru se danas nalaze i filmovi “Igre gladi”, “Spasavanje Deda Mraza” (sinhronizovano), Pingvini sa Madagaskara (sinhronizovano), “Rajsko putovanje” (sinhronizovano), “Pčelica Maja” (sinhronizovano), “Neposlušni”, “Kako se rešiti šefa”, “Džon Vik”, “Bela I Sebastijan”, “Mali Budo”, “Branio sam Mladu Bosnu” i “Interstellar”.

Više informacija možete pronaći na sajtu bioskopa Arena Cineplex.