Ovogodišnji Selfest trajaće tri dana, od 24. do 26. jula i sva tri su žanrovski određena.

Prvo veče je rezervisano za rokenrol, a hedlajneri su popularni zagrebački bend Brkovi i beogradski Orthodox Celts. Binu će sa njima tog dana deliti lokalni bend Punkerstein, Revolt X, Red Hot Chili Peppers Tribute Band i Raskid 13 koji je osvoji drugo mesto na Festivalu Omladinu u Subotici sa kojim Selfest ima saradnju.

Druge večeri za odličnu zabavu pobrinuće se AS FM tim, muziku će birati DJ Morning Indian i DJ Conte, a live bend biće Perpetuum Mobile koji je nedavno imao tu čast da svira kao predgrupa Robiju Vilijamsu. Osim muzike posetioce očekuju i vatromet, plesačice, svetleći robot, piro-efekti, baloni i drugi vizuelni efekti koji će ovo veče pretvoriti u provod kakav se doživljava na velikim svetskim festivalima.

Kao i prošle godine, nedelja je posvećena svim generacijama, a pogotovo onim malo starijim zbog kojih će se akcenat staviti na staru, narodnu muziku. Zvezda ove večeri je naš proslavljeni pevač, Miroslav Ilić. Poslednje večeri sviraće i bendovi Avangardia i Leopolod bend.

Festival će biti održan u dvorištu OŠ “Jan Kolar” u Selenči, a organizator Selfesta je Omladinsko udruženje „PLAY“ iz Selenče.

Ulaznice se prodaju kao pojedinačne po cena od 500 dinara za prvo veče (24.jul), 250 dinara za drugo veče (25. jul) i 750 dinara za treće veče (26. jul).

Prodaja ulaznica već je ranije počela na prodajnim mestima u sistemu Eventim, a ostala prodajna mesta su:

Bačka Palanka – Zlatara “Široka”
Bački Petrovac – Caffe Bar “Perla”
Odžaci – Rock Caffe “Boom”
Bač – Caffe “Vizantija”
Pivnice – Gostiona “Andrea”
Selenča – Restoran “Bistrica”, Caffe “Zlatno Burence”, Menjačnica “Moneta”