PODELI

Nakon serije „karantinskih“ svirki sa ulica i studija, koje su članovi benda Van Gogh poklonili svojoj publici tokom pandemije, dostižući vrhunac martovskim online koncertom u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se u jedinstvenoj trojci vraćaju na već započetu trasu rokenrola “iza kulisa“ jednim novim, zanimljivim poduhvatom.

U okviru  nove video edicije „Proba za novo doba“ predstavili su spot za pesmu „Više te ne volim ko pre“.  Pesma je odsvirana uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk u spotu je autentični zvučni zapis trenutaka iz “dnevne sobe”.

Pesma “Više te ne volim ko pre” nalazi se na desetom studijskom albumu „More bez obala“. U okviru ideje “Proba za novo doba”, bend će periodično iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama živi stvarajući, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane „na keca“, a sve sa željom da ljudima makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule), bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba ) će svojom video edicijom “Proba za novo doba”, povesti publiku na jedno potpuno novo,  inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.

Foto: Marko Obradović Edge