PODELI

Ove nedelje, 12. januara, u Blow Up baru u Beogradu u okviru Stand Up večeri nastupaće Jelena Radanović i gost iz Hrvatske, Domagoj Pintarić.

Cena ulaznice je 200 dinara, a početak je u 20h.

 

Jelena Radanović (Standup.rs) je jedina komičarka u organizaciji Standup.rs, za sebe kaže da ima mnogo mišljenja. Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.

Gost iz Hrvatske, Domagoj Pintarić, jedan je od najbolih stand up komičara u regionu. Domaća publika je imala prilike da ga gleda na StandUpFest-u gde je svaki put dobio fenomenalne reakcije a veoma je rado viđen gost i u klubovima Beograda.

Kako od živciranja i frustracije napraviti šalu? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu redovno polazi za rukom. Dečko je skoro iz centra Zagreba, odrastao je na prljavim ulicama nudeći svoje mlado telo i usluge pijanim mornarima kako bi izdržavao svoju porodicu. Ustvari, nije trebalo da izdržava porodicu…Kasnije odlučuje javno da iznese neka svoja razmišljanja i inicijative poput one da bi ljudi umesto da ispuštaju vodu iz kade – trebalo da je piju. Za sada ima dosta govorničkih aranžmana, iako broj sledbenika u njegovom kultu Nove Crkve Sunca stagnira.