Posle serije uspešnih Barely Legal žurki predvođenih novosadskom trojkom koju sačinjavaju Netics (Luka Raković i Aleksandar Grbić) i Senzzor (Marko Seničak), novosadska publika će imati priliku da ponovo čuje jednog od vodećih neurofunk izvođaca i producenata današnjice – velikog Billain-a (Adis Kutkut) iz Sarajeva.

Radeći sound design za mnoge firme i projekte uključujići i Motorolu, Billain je u poslednjih par godina uspeo da se istakne na svetskoj drum and bass sceni, kao i van nje. Njegova muzika i setovi nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim, tako da vas pozivamo da dođete i čujete čari izuzetno energičnih i dinamičnih bass linija koje će vam Billain servirati tokom njegovog seta u novosadskom klubu the Quarter u subotu 19.3.2016.

Domaća podrška su, naravno, Netics i Senzzor koji su se do sada pokazivali novosadskoj publici u svom najboljem izdanju i koji spadaju u nove mlade nade srpskog drum and bass-a.

Netics su izdali album 2014. godine za Abducted Records iz Los Angelesa i ujedno time postali prvi ljudi u Srbiji koji su izdali kompletan album vezan za drum and bass, dok je Senzzor potpisao i izdao svoju prvu traku prošle godine za domaćeg izdavača Metnem iz Beograda u vlasništvu Codexa.

Karte će se prodavati na ulazu u klub za 500din.