Nakon velike ludnice kineske četvrti, China Town Kung Fu Techno Party-a, sprema se najveća tehno žurka za Dan zaljubljenih, French Kiss- Ekstatični tehno, 14. februara u Depo Magacinu. Energija poznatih klubova Pariza i čuveni francuski “chic”, upotpunjen vrhunskom domaćom tehno DJ ekipom, jasni su pokazatelji da će uslediti dobar provod.  Na Dan zaljubljenih za DJ pultom će se smenjivati Marko Milosavljević, Speedy, Calavera & Manya, Vid Marjanović i Phill & Dansmore.

Marko Milosavljević, legendarni domaći tehno DJ, koji se na beogradskoj DJ sceni nalazi već preko deset godina i koji se može pohvaliti redovnim nastupima na Dance areni Exit festival, headliner je velike French Kiss žurke. Sa njim će DJ pult deliti i čuveni Speedy, čije je ime postalo sinonim za tehno zvuk u Beogradu, a suptilan spoj tehna, progresiv hausa i minimala očekuje se neprevaziđenog Vida Marjanovića. Priliku da se predstave publici najveće žurke za Dan zaljubljenih, imaće i dva sjajna DJ dua- Calavera i Manya i Phill&Dansmore, oba poznata po svojim ekstatičnim tehno melodijama.

“Odlučili smo da 14. februara, na Dan zaljubljenih, ekstatični tehno zvuk , za koji ce biti zaduzeni najbolji beogradski tehno DJ-evi, spojimo sa francuskim „chic“-om i elegancijom, i napravimo najbolji provod za sve zaljubljene upravo u tehno. Pozivamo i posetioce da se priključe ideji i za tu noć odvoje neku elegantnu odvenu kombinaciju, a devojke da isprate tematiku raznobojnim, šarenim karminima”, kažu iz organizacije Jungle Tribe.

Ulaznice za French Kiss-Ekstatični tehno mogu se naći na svim blagajnama Eventima po ceni od 500 dinara.