PODELI

Kalemegdan Summer Festival uz podrsku Heinekena predstavlja svetski poznati Deep house duo – Tube & Berger,
koji nam dolaze pravo sa turneje po Ibici, mestu poznatom po ludom provodu i sjajnim žurkama. Zajedno sa njima imaćemo priliku da ugostimo i Dj Coyu-a, osnivača čuvene izdavačke kuće  Suara Music.

Nakon Paul Van Dyka, Sharama i Jeremy Olandera u čijim nastupima je uživalo preko 18 hiljada posetilaca, 28. avgusta na Tropical Inn žurku dolaze nam prave zvezde i predstavnici Deep i Tech house zvuka “Suara Night”. Druge večeri Tropical Inn festivala, 29. avgusta, nastupiće domaći velikani Boža Podunavac, Dejan Milićević, Phill & Dansmore, Luka Vuković i Ivan Radojević.

Organizatori pozivaju sve posetioce da budu maštoviti i obuku svoju tropsku uniformu: šarene bikunije, slamante šešire, havajske košulje i naočare za sunce i pripreme se za veliku tropsku žurku za kraj leta na Beogradskoj tvrdjavi.

Remix Press u saradnji sa organizatorima 15 najbržih nagradiće sa po jednom ulaznicom za ovaj događaj. Sve što je potrebno da uradite je da nam na mail remixpress.nagradnaigra@gmail.com pošaljete svoje ime i prezime (uz naznaku “za Tropical Inn”) i prvih petnaest dobiće ulaznicu. Srećno!