PODELI

Popularni hrvatski pop bend Jinx nastupaće u petak, 12. decembra, u sali Amerikana u Domu omladine Beograd. Ovom prilikom će sa Beograđanima proslaviti 20 godina rada.

“Mi smo ti malo androgeni bend. Imamo uniseks pjesme. Općenito smo malo maknuti od nekih dubljih emocija. Mislim da se i žensko i muško može naći u našim pjesmama, bez problema”, objašnjava pevačica Jadranka Ivaniš Jaja (Yaya).

“Ne bih mogao pisati u ženskom rodu, zato se cijelo vrijeme sakrivam u uniseksu. Ili je to neki plural, kao ‘mi nešto radimo’. Ili sam ‘ja’. Recimo, kad sam pisao ‘Na čemu si ti’ to nije čak bila ni ljubavna pjesma. To jedan frend drugom frendu kaže: ‘koji ti je… da prostiš”, kaže Coco.

Koncert 12. decembra u Doma omladine biće izuzetna prilika za rekapitulaciju karijere. Coco sada najavljuje: “Biće malo prošireni repertoar, ali ne treba očekivat’ četiri sata koncerta. Biće retrospektiva 20 godina. Sa svakog albuma ide toliko pjesama koliko nam se čini da zaslužuju. Biće više kao neka sabrana djela. Ili zlodjela”.

Ulaznica za slavljenički koncert benda Jinx košta 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Mi vas u saradnji sa organizatorom, nagrađujemo sa 5×2 ulaznice. Potrebno je na mail remixpress@gmail.com da nam pošaljete ime i prezime i broj telefona, sa naznakom Jinx najkasnije do četvrtka, 11.12.2014. godine do 19h.