Sportsko-rekrativno udruženje osoba sa invaliditetom, udruženje “Pobednik”, već pune dve godine radi na podizanju kvaliteta života osoba različitih vrsta i stepena invalidnosti.

Članovi i prijatelji udruženja kroz različite sportske aktivnosti, rekreaciju i druženje, svakodnevno rade na socijalnoj integraciji osoba sa invaliditetom – čine ih ravnopravnim delom savremenog društva, jednakim sa njihovim vršnjacima, sugrađanima, prijateljima i kolegama.

 

Kao i svaki čovek, i članovi Sportsko-rekrativnog udruženja osoba sa invaliditetom “Pobednik“ imaju snove, od kojih su, uz malu pomoć prijatelja, neki od njih i te kako ostvarivi!

Centar za kulturu “Božidarac“, muzičari dobre volje, i tim Vračar Rocks festivala, odlučili su da im pomognu da ostvare jednu od svojih želja – da posete manastir Hilandar. Pod nazivom “Verujem – postojim”, u četvrtak, 26. marta, u Božidarcu će se održati humanitarni koncert na kojem će biti prikupljana sredstva za ostvarenje njihovog sna!

Nastupiće pioniri rokenrola na našim prostorima, YU grupa, koja će ove godine obeležiti 45 godina postojanja, a sa njima i Bora Čorba, Point Blank, Texas Flood, Najda i Deliverance, Mad Red, The Bangcocks i Travellin’ Cats.

Ulaznice za humanitarni rock spektakl biće dostupne na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, po ceni od svega 400 dinara.

Centar za kulturu ,,Božidarac“ je za ovu priliku salu ustupio bez naknade kako bi osobe sa invaliditetom mogle da ostvare jednu od svojih želja – da posete manastir Hilandar.

Koncert počinje tačno u 20h!