PODELI

Nisomnia 2015, četrnaesti po redu gradski muzički festival i ove godine nam donosi dve večeri, konceptualno potpuno različite ali odlične muzike.

Nisomnia će se održati 25. i 26. septembra u rovovima Niške tvrđave.

Posle 25 godina, u Nišu, na prvoj večeri festivala, nastupiće legendarni Ex Yu sastav Zabranjeno pušenje dok će zvezde druge večeri biti britanski DJ duo Silicone Soul.

Dok je Silicone Soul poznat publici sa prošlogodišnjeg sjajnog nastupa u niškoj diskoteci Diamond, članovi benda Zabranjeno Pušenje se izuzetno raduju prvom nastupu u Nišu posle mnogo godina.

Na prvoj večeri uz Pušenje, publika iz Niša i regiona će slušati i Artan Lili, Evu Braun i The Funk Soul Brothers, dok je drugo veče rezervisano za predstavnike elektronske scene, i to PhonoRatz/Happy People, Gandhi Mother Phunkers/Bauk, El Jazzyra– Dj set i Dos Padres.

Obe večeri festivala nastupi počinju u 22:00 sata, a program će trajati sve do 05:00 posle ponoći.

Cena ulaznica je 200 dinara za jedno veče i 300 dinara za komplet karata za obe večeri, kako bi ovaj kultni gradski festival bio pristupačan najširoj publici.

Prodajna mesta: Niški kulturni centar i galerija NKC-a, Turistička organizacija Niš ( Kancelarije u Pobedinoj ulici, Voždovoj i na ulazu u Tvrđavu), Hedonist cafe, Happy house, Clock Travel.

Karte će po istim cenama moći da se kupe i u press centru festivala u kafiću “Movies” u Tvrđavi, 25 i 26 septembra, kao i na samom ulasku na festival.

Organizator festivala, četrnaestu godinu zaredom je Niški kulturni centar a pokrovitelj Grad Niš.