PODELI

Beogradski sastav Tea Break prošlog vikenda je imao MTV premijeru live albuma “Second Hand Hero Sessions – live@bulevar umetnosti”, a sa tog album izdvojili su pesmu “111 Parasites” i objavili kao video singl.

Ovo je prvi live album tokom dvanaestogodišnje karijere benda, a snimljen je kako bi se zaokružila priča, odnosno kako bi se krunisao kompletan rad u vezi albuma „Second Hand Hero“.

Album je redom, od prve do poslednje pesme, odsviran i snimljen uživo u studiju Fakulteta dramskih umetnosti, a prati ga i video materijal koji je snimljen za osam pesama. Album je dostupan za besplatno preuzimanje na regionalnim sajtovima MTV-a.

Režiju videa potpisuje sam bend, montažu je  uradila Anika Tesla, ekipu kamermana čine Bojan Todorović i Matija Butrić sa asistentom Nikolom Živkovićem, a za kolor korekciju i post produkciju odgovoran je subZero. Snimanje albuma je obavila cela III godina studenata sa katedre za snimanje i dizajn zvuka pri FDU uz supervizore Dina Dolničara i Dejana Pejovića. Miks kompletnog albuma potpisuje Mlađa Tea Break, a za mastering je zaslužan stalni saradnik benda Dino Dolničar.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.