PODELI

Jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova Sarajeva, 8. haloo Sarajevo Beer Festival, od 13. do 15. juna na parking Olimpijske dvorane Zetra, ljubiteljima dobre zabave ponudiće provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte.

Osim raznvsnog muzičkog programa važno mesto i ove godine zauzima pivska ponuda industrijskih i craft piva iz regiona i celog sveta, uz neizostavnu gastro ponudu. 8. haloo Sarajevo Beer Festival najavljuje dolazak leta a i ovog puta promoviše druženje, toleranciju i odgovornu konzumaciju.

U saradnji sa MUP KS, Festival svih godina provodi društveno odgovornu kampanju „Ako si pio, ne vozi”, čime se želi podići svest vozača, posebno mladih, o rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

U proteklom periodu Sarajevo Beer Festival je za publiku postao manifestacija na kojoj je na prvom mestu druženje zato ove godine na socijalnim mrežama koristiće se hašhtag #turazaraju.

Osmo izdanje haloo Sarajevo Beer Festivala ima nameru da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo za svoje posetioce. Kroz aktivacije na zvaničnim društvenim mrežama Festvala biće realizovane brojne nagradne igre u kojima će najsretniji moći osvojiti druženje sa muzičarima u backstage-u, izlazak na binu ili večeru sa omiljenim bendom.

I ove godine glavni sponzor i pouzdan partner Sarajevo Beer Festivala je haloo mobilna mreža. Domaći bendovi proširuju lineup 8. haloo Sarajevo Beer Festivala. Za zagrevanje nastupa headlinera zaduženi su Pank Flojd i Jindas.

Line up 8 haloo Sarajevo Beer Festival

13.06. četvrtak

Pank Flojd

Vojko V

Rambo Amadeus

Brkovi

14.06. petak

Jindas

Frenkie, Kontra, Indigo

Kojoti

Magnifico

15.06. subota

Mostar Sevdah Reunion

Haris Džinović