PODELI

U Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu najbolje filmove sa 8. Dečijeg filmskog festivala gledaćete na bis po povoljnim festivalskim cenama.

 

 

 

 

Zbog velikog interesovanja u toku vikenda 27. i 28. oktobra održaće se i „KIDS FEST na bis“, kada će se u bioskopima na programu naći najgledaniji filmovi sa 8. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA.

Cene ulaznica za filmove sa revije KIDS FEST NA BIS biće iste kao cene projekcija na festivalu, i zavisno od bioskopa i projekcije kretaće se od 160 do 370 dinara.

U Beogradu je „KIDS FEST na bis“ organizovan u bioskopima „Kolosej Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“ i „Roda Cineplex“, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, a u Nišu u bioskopu „Vilin Grad“.

Na programu ovog revijalnog izdanja 8. KIDS FESTA naći će se animirani filmovi „Priča o delfinu sanjaru“ i „Marko Makako“, 3D filmovi „Gumeni Tarzan 3D“ i „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“, kao i igrani film „Tajna kuće krokodila“.

Svi filmovi su sinhronizovani na srpski jezik.

8. Dečiji filmski festival KIDS FEST trajao je od 15. do 21. oktobra, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Ove godine posetilo ga je 32 747 dece sa roditeljima i nastavnicima.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.