PODELI

U subotu, 5. novembra u 21h u Kontakt galeriji SKC-a koncert će održati A.N.D.R. i bend Retrospektiva nakon koga sledi SevdahBABY DJ set.

Obožavano ime regionalne pop/dance scene i producent školovan na Berkliju A.N.D.R. i beogradski pop trojac Retrospektiva predstavljaju zajednički zvuk u čijoj srži se nalazi originalno stvaralaštvo predestinirano da vas zavoza od duboke introspekcije do opakog đuskanja. Ekipa je odnela simpatije publike u Beogradu u Domu omladine, Pristanu i CEBEF koncertnim serijama, kao i u Novom Sadu u okviru Gradić festa i Kaleidoskopa kulture.

Omiljen trubač među producentima – omiljen producent među trubačima, Andrija Gavrilović poznatiji kao A.N.D.R. je sve obožavanije ime na pop/dance sceni, izvanredan muzičar školovan na Berkliju i umetnik koji je brusio svoj zanat živeći i stvarajući u Njujorku. Ove godine predstavio je album „U krug”, pop/dance izdanje satkano od 10 pesama i 10 vokala novog talasa domaće scene među kojima su Luka Rajić, Retrospektiva, Nataleé, Maat Bandy (Gramophonedzie), Ana Protulipac (Irie FM), Jana Vuković i drugi.

Nakon odličnih recenzija, desetina hiljada strimova i punih klubova samo nekoliko meseci nakon objavljivanja albuma „U krug” nastavlja da predstavlja ekipu koja stvara i voli dobru popmuziku.

Koncept lajv nastupa podrazumeva saradnju sa bendom Retrospektiva i njihovim frontmenom Kićom kao glavnim vokalom, a kao gosti na sceni tu su i neki od pevača sa albuma.

Retrospektiva, pop trojac aktivan na domaćoj sceni od 2019. koji se čvrsto utisnuo u zvuk domaće scene sa albumom „Priče sa hard diska” i saradnjama sa Pocket Palmom, SevdahBABYem, Fantmom, Gramophonedzie i naravno A.N.D.R.. Spoj pop-melodija, modernih bitova, retro-sint zvuka, fanki basova i odličnog vokala nesumnjivo će vas naterati da dobro izđuskate. Retrospektivu čine: Aleksandar Stevanović Kića (vokal i tekstopisac), Dušan Paunković (bas), Luka Samardžija (gitarista, producent).

SevdahBABY je jedan čovek, čovek koji najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Osim kao producent dobro poznat regionalnoj sceni više od decenije sa brojnim hitovima, SevdahBABY je aktivan i kao DJ.

SevdahBABY DJ set odiše eklektikom, ali ta raznovrsnost stilova uvek je u svojoj dubokoj osnovi podržana pokretljivim funky ritmovima i snažnim elektronskim sint linijama.

Ulaz na koncert je slobodan.

Foto: Promo