PODELI

Ukoliko još niste odlučili koji događaj u Novom Sadu želite da posetite u okviru Dočeka 7528. Predlažemo vam koncert RiKa TaKa u izvođenju Alice in WonderBand u Pozorištu mladih.

Ana Vrbaški i Marko Dinjaški alias Alice in WonderBand izvode neobičan performans spajajući tradicionalnu srpsku muziku, kao i melodije celog Balkana sa telesnim perkusijama, nudeći sasvim nov pogled na tradiciju i kulturno nasleđe ovog podneblja.

Pesme iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Rumunije, Crne Gore, Bosne, kao i pesme nacionalnih manjina na poseban način, u izvođenju Ane i Marka, ilustruju kulturu koju svi delimo ne samo geografski i istorijski, već i emotivno.

Dvoje umetnika su se za ove specifične izvedbe školovali kod nekih od najznačajnijih perkusionista sveta, a njihov talenat došao je i do Nemačke, italije, Francuske, Austrije i Turske.

RiKa TaKa, koncert neobičnog naziva i sadržaja, oduševiće publiku u Novom Sadu u maloj sali Pozorišta mladih i kao jedan od programa u okviru Dočeka 7528. godine pružiti publici nešto drugačiji vid zabave.

RiKaTaKa, novi balkanski ritam
Izvođači: Marko Dinjaški, Ana Vrbaški
Režija: Visnja Obradovic
Dizajn zvuka: Goran Vujicin, MrV production
Kostim: LUTKART
Frizura: Beastic
Produkcija Otvoreni Krug Novi Sad
Trajanje: 1 h
Fotografija: Goran Jevtić

Prodaja ulaznica na www.gigstix.com i na GIGS TIX prodajnim mestima.

Više informacija na:
https://docek.ns2021.rs/programi/alice-in-wonderband-concert-rika-taka/