PODELI

U petak, 22. novembra sa početkom od 20 časova, Elemental će koncertom na Vračar Rocks festivalu proslaviti 15. rođendan i ujedno promovisati novi album ,,U redu je”.

Proslavu petnaestogodišnjice Elementala uveličaće i perspektivni bendovi Aman Zaman i Ko Ne koji će publiku dobro zagrejati za rođendanski nastup jednog od najpopularnijih regionalnih bendova.

,,Ovih prvih 15 godina rada dokaz mi je da se sve može, ako dovoljno vjeruješ u sebe i u ono što stvaraš. Osjećam se blagoslovljeno što imam priliku raditi ono što najviše volim i to s ljudima koje volim i poštujem. Tijekom godina s bendom sam proživjela sve i svašta – odrasla sam s njima, stekla samopouzdanje, naučila kako izaći na pozornicu i razvaliti i kako probuditi ono najbolje u sebi” ushićena je Mirela Priselac – Remi povodom turneje ,,U redu je – 15 godina Elementala” u okviru koje će posetiti i Beograd, Vračar Rocks Festival.

ELEMENTAL

,,Bilo je i teških trenutaka, no to je i za očekivati kad tako dugo radiš nešto – da koji put ne ,,dotakneš dno”, bi li znao prepoznati vrhunac?! Zato sve to prihvaćam kako mi život nosi, s osmijehom na licu… Između ostalog, ovaj smo posljednji album nazvali ,,U redu je” jer je upravo tako… Ima teških i čupavih trenutaka, ali na kraju dana, sve je u redu”,kazala je Remi, a Luka Tralić – Shot dodaje:

,, Puno smo se mijenjali s našim bendom. Trebalo je u glavi probiti razne barijere, promijeniti cijeli koncept gledanja na muziku. I stotine i stotine kilometara proći kombijem da naučimo što je to napraviti DOBAR koncert. To je sjajno. Imaš taj paralelni život koji proživljavaš kroz svoj bend i pomalo taj bend postaje bitniji od svega ostaloga u životu. Petnaest tek, a što nas tek čeka!!!”

A čeka nas veliki beogradski koncert grupe Elemental već 22. novembra! Elemental će izaći pred prestoničku publiku na sceni koju odlično poznaje! Ranijih godina njihovi koncerti u Centru za kulturu ,,Božidarac” bili su rasprodati!

,,Nevjerojatna je količina pozitive i energije kojim nas beogradska publika obasipa, a nije se jednom dogodilo da prekrcamo klub! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što nas beogradska publika voli – mislim da je to pravi dokaz da poruka koju odašiljemo kroz muziku prelazi sve granice. A to je svakom bendu najbolji mogući kompliment” zaključila je Remi.

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara u Felix Shopu (TC Sremska). Ukoliko ih ostane, ulaznice će na ulazu u Božidarac pred sam koncert koštati 800 dinara.

Foto: Maja Bota