PODELI

Peta sezona rock programa Good Vibrations otvoriće se u sredu, 21. septembra u Vintage Industrial Baru, a zasviraće Antenat kojem će to biti prvi nastup u Zagrebu nakon više od godinu dana i dub/funk atrakcija Genetic Plant. Karte po pretprodajnoj ceni od 40 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a ako ih ostane zbog velikog interesa na dan će koštati 50 kuna.

ANTENAT je, nakon dva uspešna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inostranstvu, predstavio u martu 2013. godine svoj novi i još uvek aktualni album „Izlet“.

Njime je napravio izlet u novi zvuk, u nove muzičke pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer novih 11 pesama snimljeno je uživo; izlet u nove saradnje sa starim prijateljima: na albumu pevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić.

Album je zavredio odlične kritike, a vrlo uspešna promotivna turneja tokom prve polovine 2013. Godine obuhvatila je dvadesetak gradova u Hrvatskoj i inostranstvu. Nakon promotivne turneje Antenat je paralelno uz rad na novom materijalu odsvirao niz nezaboravnih koncerata među kojima je onaj u Vintage Industrial Baru pre nepune dve godine posebno ostao u sećanju zagrebačkoj publici.

GENETIC PLANT je dub/funk bend, trenutno stacioniran u Zagrebu. Osnovan je u leto 2002. godine, ali se nakon višegodišnje pauze tek 2013. godine aktivno vraća na muzičku scenu. Njihova muzika u sebi sadrži dub, reggae, funk, blues i rock elemente, a zbog originalnosti i jake autorske interpretacije publika je često imala poteškoća u svrstavanju te muzike pod određeni žanr (a što i samim članovima benda ponekad predstavlja problem). U skorije vreme očekuje se završetak snimanja prvog albuma, a kako će to sve zajedno otprilike zvučati proverite ovom prilikom u Vintageu!

Za DJ pultom po običaju vlada DJ Kneža. Početak je u 20:30.