PODELI

Arsenal fest poziva sve zainteresovane koji žele da budu deo organizacionog tima da se jave i postanu volonteri/ke na šestom izdanju najvećeg festivala južno od Beograda.

Arsenal Festa 06 biće održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu u Kneževom arsenalu, a kao zvezde ovogodišnjeg izdanja već su najavljeni Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Partibrejkers, Goran Bare i Majke, Zoster, Mortal kombat, a biće ih još.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na konkurs do 15. maja. Svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo organizacije festivala treba da pošalju svoju prijavu i motivaciono pismo “ZAŠTO BAŠ JA NA ARSENALU” na mejl volontirajnaarsenalu@gmail.com.

Prijava bi trebalo da sadrži opšte podatke o aplikantu, njegovu fotografiju, prethodna radna i volonterska iskustva (ako ih ima). Rezultati će biti objavljeni 30. maja 2016. godine.

Oni koju prođu konkurs dobiće priliku da steknu dragocena iskustva radeći u press centru, produkciji, kampu, promo timu i da sretnu neke od svojih omiljenih muzičara.