PODELI

Harfa je redak i plemenit instrument i samo mali broj privilegovanih ima sreću da vlada ovim egzotičnim elementom muzike.

Besplatne radionice održaće se u Novom Sadu narednog vikenda.

Ona pleni samom svojom pojavom i izmamljuje zanimanje i uzdahe. Na besplatnim radionicama harfe otvara vam se ulaz u fantastičan svet ovog Orfejevog instrumenta.

Ove radionice se sastoje od demonstracije, prezentacije, predavanja i interaktivnih vežbi koje će omogućiti polaznicima osnovna znanja, veštine i iskustvo. Predavanja su vezana za istorijat harfe i građu instrumenta, gde se sve svira i šta se na njoj svira dok praktičan deo čine najosnovnije tehnike sviranja kao i sviranje harfe.

Radionice su prilagođene svim uzrastima a grupe će biti podeljene prema godinama: grupa za decu do 14 godina i grupa za mlade i odrasle od 14 godina pa je zato neophodno da se na radionice prijavite najkasnije do 10. oktobra slanjem mejla na harpomania@gmail.com u kome treba napisati: ime i prezime, kontakt telefon, godište i nivo muzičkog predznanja (obavezno naglasiti ako polaznik nema nikakvo muzičko predznanje).

Radionice vodi harfistkinja Željka Milošević: www.zeljka.harpomania.com.

Radionice su besplatne i održaće se u dva termina: subota 13. oktobar u 12h i 13.30h u prostorijama Eduka centra u Novom Sadu, Trg mladenaca 5.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.