PODELI

Billy Idol nastupaće u Beogradu 25. juna, a upravo je na svom Twitter nalogu postavio informaciju da će deo zarađenog novca donirati za ljude kojima je pomoć potrebna.

Cene ulaznica su najpovoljnije na celoj evropskoj turneji rokera iz Londona i kreću se od 2500 dinara za parter i 3300 dinara za Fan pit čiji je kapacitet ograničen na samo 1000 mesta.

Stajaće mesto na VIP platformi kapaciteta 500 mesta je 3500 dinara. Budući da tim Calling festivala organizuje i veliki koncert grupe Iron Maiden 17. juna na istom mestu, svim fanovima koji imaju ulaznice za taj koncert, obezbeđen je popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za Billy Idol-a i to u svim kategorijama (Parter 2000, Fan pit 2800 i VIP 3000 dinara). Da bi popust ostvarili, fanovi bi trebalo da na prodajnim mestima Eventima prikažu kupljenu ulaznicu za Iron Maiden, uz pravilo da jedna prikazana ulaznica za „Mejdene“, iz bilo koje kategorije, vredi za popust na kupovinu takođe jedne ulaznice za ovaj događaj. Koncert organizuje Avalon produkcija.

Mi možemo samo da kažemo: Svaka čast, Billy!

billy_idol