PODELI

Beogradski klub “Blue Moon” pokreće serijal koncerata pod nazivom “For Fans & Friends”, a bend koji će otvoriti ovaj serijal biće grupa Block Out koja će nastupati 22. marta.

Grupa se nalazi u fazi stvaranja novih pesama i pripreme novog albuma, a sam naziv koncerta “za fanove i prijatelje” ima i određenu simboliku za grupu u ovom trenutku. Prvi pesma nastala u sadašnjoj postavi, “Reka”, naišla je na pozitivne reakcije velikog broja fanova grupe i stručne javnosti dok će drugu novu snimljenu pesmu, “Novo odelo”, premijerno pustiti u klubu. Pored te dve pesme bend će izvesti na ovom koncertu još nekoliko novih, a na repertoaru će biti i pesme koje dugo nisu svirali, kao i njihove prepoznatljive obrade pesama “Soba” (EKV) i “Beograd spava” (U škripcu).

Zbog kapaciteta prostora broj ulaznica je ograničen na 100, a rezervacije je moguće uraditi preko facebook-a OVDE. Ulaznice će biti u pretprodaji od petka, 14. marta, u radnji “Felix shop” (10-20h) i klubu „Blue Moon“ (20-02h), a prednost kupovine će imati oni koji budu uradili rezervacije. Cena ulaznice u pretprodaji je 400 dinara, dok će na ulazu u klub, ako ih ostane, biti 500 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=0Ln7Ph_RVIE