PODELI

Nakon pesama „Nedelja“, „Ništa nije večno“ i „Pustinja“, koje su najavljivale album „Pustinjom“,  četvrti po redu singl sa novog albuma  grupe By-Pass je “Tvrđava”.

Rediteljka spota je Ivana Miljković, kamera – Ivana Miljković i Goran Štrbo, montaža – Ivana Miljković i Stefan Gaćeša.

Video je snimljen tokom koncerta u beogradskom Centru za kulturu Božidarac.

Pančevački bend By-Pass objavio je 1. septembra za izdavačku kuću Multimedia Music dugoočekivani novi album „Pustinjom“.

Bend će tokom jeseni i zime koncertno promovisati album „Pustinjom“: 8. novembra nastupiće u novosadskom klubu CK13, a 22. novembra u beogradskom Domu omladine. Uskoro će se znati kompletan spisak koncerata.

„Pustinjom“ je ultimativno gitarsko izdanje sa tekstovima na maternjem jeziku jedne od najvećih tajni domaće muzičke scene. Sveže i unikatno viđenje različitih savremenih rock i heavy metal podžanrova koje svojim iskrenim i srčanim pristupom razoružava slušaoca.

„Vodič kroz surov ali neizbežan deo života, kako za nas koji smo ga napravili, tako i za one koji će ga slušati“, kaže o albumu Ana Deanović, basistkinja benda By-Pass.

Drugi album sastava By-Pass „Pustinjom“ sadrži 58 minuta kompetentne i posvećene svirke spakovane u 11 pesama. Snimljen je u studijima “Underground” (Novi Beograd) i “3×2” (Pančevo), produkciju potpisuju Vladimir Zdravković i Marko Jovanović Arthur, dok je za postprodukciju i mastering bio zadužen Geoff Pesche iz čuvenog Abbey Road studija u Londonu.

Album se u formatu diska može od 1. septembra kupiti u svim muzičkim prodavnicama u Srbiji, a dostupan je i u digitalnom obliku preko online servisa širom sveta (Deezer, iTunes, Amazon, Spotify, Google Play…).